Over ons
  • OPENINGSTIJDEN
  • Ma - Vr: 8.00 - 17.00
    Za: Op afspraak

OVER ONS

Autoglas 010 Rotterdam is specialist in het repareren
en vervangen van autoruiten.


Wij werken al meer dan 30 jaar dagelijks voor particulieren en zakelijke automobilisten met ruitschade. Ons doel is u zo snel mogelijk weer veilig op de weg te helpen. Een sterretje in uw autoruit kunnen wij vaak direct repareren. Dit hangt af van de grootte van de ruitschade. Autoglas 010 maakt deel uit van landelijke netwerk 123RUIT.nl. Als specialist in autoruiten ontzorgen wij u met een snelle afhandeling, of u nu wel of niet verzekerd bent.


Wij zijn Focwa gecertificeerd en werken volgens de Glasgarant normen en geven op al onze vervangingen levenslange garantie.
autoruiten

01. AUTORUITEN

Autoglas 010 kan Uw autoruiten goedkoop vervangen. U kunt ook rekenen op onze vertrouwde kwaliteit en een levenslange garantie op montage.  

02. STERREPARATIE

De monteurs van Autoglas 010 controleren uw voorruit en geven advies. Als de barst kleiner is dan € 2,- munt is de kans groot dat we uw voorruit repareren.

03. BLINDEREN / TINTEN

Wilt U meer privacy, veiligheid, uitstraling of inbraakwering? Dan is ruitfolie van Autoglas 010 het geschikte product voor uw auto en bestelwagen.

04. GLASLOOK PANELEN

Voordeel van glaspanelen is dat deze kras vast zijn en niet krom trekken. Met het monteren van deze speciale donkere zwarte glaspanelen geeft het uw bestelwagen een luxe uitstraling.

05. INBOUW RUITEN / PANORAMADAKEN

Autoglas 010 levert en monteert diverse inbouwruiten voor u. Ook leveren en monteren wij panoramadaken van de meeste type moderne auto’s.

06. VRACHTWAGENS

Uw vrachtwagenruit vervangen? Wij van Autoglas 010 werken met speciale gereedschappen. Door deze werkwijze beschadigd het lakwerk niet tijdens demonteren van de ruit.

07. KALIBREREN

Door de verplichte veiligheidssystemen in auto’s (ADAS-systemen) is er de laatste jaren heel veel veranderd op het gebied van autorijden en autoruiten.

MAAK EEN AFSPRAAK

Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact
met u op om de afspraak in te plannen.

    Voer onderstaande code hiernaast in:captcha