Over Autoglas010

Onze drijfveer

Wij streven ernaar om uw go-to expert te zijn voor alle autoruit gerelateerde zaken. Of u nu te maken heeft met een sterretje in uw voorruit, auto ruit schade door steenslag, of u wilt uw autoruiten tinten voor extra privacy en bescherming tegen de zon, wij staan voor u klaar.

Ruitschade auto kan onverwacht en frustrerend zijn. Desondanks zijn wij er om het herstelproces zo soepel mogelijk voor u te laten verlopen. Bij onze werkzaamheden staan daarom een snelle service, kwaliteit en klantvriendelijkheid centraal. .

Wat u daarvan merkt

We bieden een snelle en kostenefficiënte service. Zo zijn wij 6 dagen in de week voor u beschikbaar bij ons in de werkruimte te Rotterdam.
U kunt bij ons in de wachtruimte plaatsnemen onder het genot van een kopje koffie terwijl uw auto onder handen wordt genomen. Indien nodig kunt u gebruik maken van onze leenauto. Indien u niet aanwezig bent gedurende de reparatie houden wij u op afstand op de hoogte. Daarnaast beantwoorden wij uiteraard al uw vragen! 

Maak kennis met het team

Youssef Mouline

Na 7 jaar ervaring op te hebben gedaan bij een werkgever ben ik 23 jaar geleden voor mijzelf begonnen met als doel een betere kwaliteit en klantervaring te bieden dan mijn concurrenten.

Richinel Gregory Malacia

Het oplossen van problemen voor onze klanten zorgt ervoor dat mijn werk gewaardeerd wordt. Dat vind ik het leukste aan mijn werk!

Albert John Eras

Ik ben al ruim 13 jaar werkzaam bij Autoglas 010 als ruitenzetter en sterreparateur. Samen met mijn collega Rachid zit ik regelmatig op de weg om op locatie service te verlenen.

Rachid Belkaid

Sinds 2020 ben ik actief bij Autoglas 010. In deze periode heb ik duizenden mensen geholpen met het verhelpen van hun ruitschade, daar sta ik in de ochtend voor op!

Wij kijken ernaar uit om u van dienst te zijn!