Ramen professioneel laten tinten

Bij Autoglas 010 verbeteren we niet alleen uw zicht op de weg, maar ook de uitstraling van uw auto. Met onze tintservice bieden we uw auto een stoerdere look en beschermen we tegelijkertijd uw interieur tegen UV-straling. Ontdek meer over onze tintservice!

Voordelen

Het aanbrengen van tintfolie op uw autoruiten biedt tal van voordelen. Naast het creëren van een stoerdere en stijlvolle look, biedt een ramentint ook functionele voordelen. Het helpt bij het blokkeren van schadelijke UV-stralen, die niet alleen uw huid kunnen beschadigen, maar ook het interieur van uw auto kunnen laten verkleuren.

Daarnaast biedt getinte ruiten meer privacy, aangezien de tintfolie het zicht van buitenaf op uw voertuig beperkt. 
Tot slot kan een goede ramentint ook bijdragen aan uw rijcomfort. Het houdt hitte van de zon buiten de auto waardoor uw auto in de zomermaanden koeler blijft.

Werkwijze en kwaliteit

Onze experts brengen de ramentint zorgvuldig en met precisie aan op de gewenste ruiten. Allereerst zorgen wij ervoor dat de ruiten van uw auto grondig worden gereinigd om eventuele vuil- of stofdeeltjes te verwijderen die de hechting van de tintfolie zouden verstoren.

Vervolgens snijden we de tintfolie nauwkeurig op maat, zodat deze perfect past bij de vorm en grootte van uw autoruiten. De folie wordt vervolgens aangebracht waarna alle luchtbellen en rimpels uit de folie worden gewreven voor een perfecte afwerking.
Na het aanbrengen van de folie, laten we deze voldoende tijd drogen zodat de folie zich hecht aan de ruit met als gevolg dat de folie langer blijft zitten en beter bestand is tegen weersinvloeden.  

Wij kijken ernaar uit om u van dienst te zijn!