Werk op maat bij speciale projecten

Bij Autoglas 010 gaan we verder dan standaard autoruitschade. Van speciale projecten zoals het plaatsen van glaslook panelen tot het uitsnijden en inbouwen van ruiten en dakramen, wij brengen uw unieke visie tot leven. Ontdek de mogelijkheden van onze maatwerkoplossingen.

Glaslook panelen

Glaslook panelen zijn speciale panelen die de uitstraling van echt glas nabootsen, ze worden vaak gebruikt in bestelwagens en bedrijfswagens om de uitstraling te verbeteren. Bij Autoglas 010 hebben we ervaring met het vakkundig installeren van deze panelen in uw voertuig.

Om te beginnen brengen we uw wensen in kaart. Daarna volgt een zorgvuldige voorbereiding waarbij we de plaats van het paneel afmeten en markeren om te zorgen voor een perfecte pasvorm. Vervolgens wordt het paneel passend gemonteerd om ervoor te zorgen dat het stevig op zijn plaats zit en eruitziet als een integraal onderdeel van uw voertuig. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Inbouwruiten & dakramen

Inbouwruiten en dakramen kunnen een aanzienlijke verandering brengen in de look en feel van uw voertuig door het binnenlaten van meer licht. Autoglas 010 is gespecialiseerd in het veilig en nauwkeurig plaatsen van deze ruiten, of het nu gaat om bedrijfsauto’s, campers of andere voertuigen.

Het proces start, evenals bij de glaslook panelen, met een kort overleg om uw wensen in kaart te brengen. Vervolgens meten en markeren we nauwkeurig de plaats waar de ruit of het dakraam moet komen, en snijden we de opening in. Vervolgens wordt de inbouwruit/het dakraam in de juiste pasvorm geplaatst. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Wij kijken ernaar uit om u van dienst te zijn!