Uw autoruit vervangen of herstellen

Bij Autoglas 010 focussen we op het vakkundig vervangen van autoruiten en het zorgvuldig repareren van sterretjes. Onze passie is het herstellen van uw heldere blik op de weg. Heeft u baat bij onze diensten? Neem direct contact met ons op!

Autoruiten vervangen

Bij Autoglas 010 behandelen we elke autoruitvervanging met de grootste zorg. Ons proces begint met een beoordeling van de schade om de beste oplossing te bepalen. Wanneer vervanging nodig is, verwijderen onze deskundigen uw autoruit vakkundig en selecteren deze vervolgens een nieuwe ruit voor uw auto. De nieuwe ruit wordt met behulp van geavanceerde technieken en materialen vervangen om een stevige, veilige en duurzame bevestiging te garanderen.

Na installatie kalibreren wij de nodige camera’s en sensoren en lopen wij alles nog goed na om er zeker van te zijn dat de nieuwe ruit correct en veilig geplaatst is. Bij Autoglas 010 staat uw veiligheid en tevredenheid voorop. 

 

Sterreparatie

Het repareren van een sterretje is een nauwkeurig en aandachtige opdracht. We starten met een evaluatie van het beschadigde gebied zodat scheurtjes tijdens de werkzaamheden niet groter worden.

Wij injecteren vervolgens een speciaal type hars in het sterretje. Deze hars herstelt de schade en maakt deze zo onopvallend mogelijk. 

Onze klantenservice gaat verder dan alleen technische expertise. We houden u gedurende het proces op de hoogte, zijn beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden en zorgen ervoor dat alles voor u snel en gemakkelijk geregeld wordt.

Wij kijken ernaar uit om u van dienst te zijn!