Diensten
  • OPENINGSTIJDEN
  • Ma - Vr: 8.00 - 17.00
    Za: Op afspraak

DIENSTEN

Naast het repareren van sterretjes of het vervangen van autoruiten kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld het tinten/blinderen van autoruiten en glaslook panelen. Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten.
autoruiten

01. AUTORUITEN

Autoglas 010 kan Uw autoruiten goedkoop vervangen. U kunt ook rekenen op onze vertrouwde kwaliteit en een levenslange garantie op montage.  

02. STERREPARATIE

De monteurs van Autoglas 010 controleren uw voorruit en geven advies. Als de barst kleiner is dan € 2,- munt is de kans groot dat we uw voorruit repareren.

03. BLINDEREN / TINTEN

Wilt U meer privacy, veiligheid, uitstraling of inbraakwering? Dan is ruitfolie van Autoglas 010 het geschikte product voor uw auto en bestelwagen.

04. GLASLOOK PANELEN

Voordeel van glaspanelen is dat deze kras vast zijn en niet krom trekken. Met het monteren van deze speciale donkere zwarte glaspanelen geeft het uw bestelwagen een luxe uitstraling.

05. INBOUW RUITEN / PANORAMADAKEN

Autoglas 010 levert en monteert diverse inbouwruiten voor u. Ook leveren en monteren wij panoramadaken van de meeste type moderne auto’s.

06. VRACHTWAGENS

Uw vrachtwagenruit vervangen? Wij van Autoglas 010 werken met speciale gereedschappen. Door deze werkwijze beschadigd het lakwerk niet tijdens demonteren van de ruit.

07. KALIBREREN

Door de verplichte veiligheidssystemen in auto’s (ADAS-systemen) is er de laatste jaren heel veel veranderd op het gebied van autorijden en autoruiten.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Schade aan uw autoruit? Of bent u geïnteresseerd in het tinten van uw autoruiten, glaslook panelen of een van onze andere diensten? Neem dan vrij blijvend contact met ons op via onderstaand telefoonnummer, e-mailadres of ons contact formulier en wij helpen u graag verder!
Offerte